ΑΡΗΣ

Επιμένει για Γιαννάκη

Επιμένει για Γιαννάκη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παραμένει χωρίς τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου καθώς επιμένει στην περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Δύσκολα για τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη παραμένει άγνωστος καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ επιμένει στην περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Κι όσο για την περίπτωση του Νέναντ Μάρκοβιτς μπορεί να είναι υπό εξέταση ωστόσο μετά την χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού ο τεχνικός του ΚΑΟΔ έδωσε ραντεβού για το απόγευμα στους παίκτες του.

Το φλερτ με τον Γιαννάκη καλά κρατεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, να υποστηρίζει πως στην επικοινωνία που είχε μαζί του εισέπραξε θετική διάθεση.

Εντούτοις τα πάντα θα κριθούνε από τις διαθέσεις της Ομοσπονδίας της Κίνας και αν τελικώς δοθεί το ΟΚ για να δουλέψει παράλληλα και σε κάποια ομάδα με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Νέα επικοινωνία με την πλευρά του Γιάννάκη υπήρξε και χθες, πίεση απάντησης δεν φαίνεται να υπάρχει σε ένα δείγμα ότι αποτελεί ξεκάθαρα την πρώτη επιλογή.

Κι όσο για το οικονομικό κομμάτι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και θα τεθεί από την στιγμή που θα υπάρξει το ΟΚ της Ομοσπονδίας της Κίνας. Στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή με την συμβολή και εξωδιοικητικών παραγόντων που έχουνε ταχθεί υπέρ της έλευσης του Γιαννάκη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκοβιτς και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Βόσνιου τεχνικού του ΚΑΟΔ οι συζητήσεις με την ΚΑΕ Άρης αφορούνε συνεργασία για 1,5 χρόνο. Μέχρι δηλαδή το τέλος της φετινής χρονιάς και την επόμενη όπως αποτελεί από κοινού επιθυμία.

Πάντως όσο το θέμα του διαδόχου του Αγγέλου παραμένει ανοιχτό οι προπονήσεις του Άρη θα συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του διδύμου Μουρατίδη – Καμπερίδη. Όπως έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι του 2013 με τον Ίκαρο Χαλκίδας στην Nick Galis Hall και αναμένεται να συμβεί και στο πρώτο του 2014 το Σάββατο στα Τρίκαλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ