ΑΡΗΣ

Επαφή με Ιωαννίδη

Επαφή με Ιωαννίδη

Σε επικοινωνία με τον Γιάννη Ιωαννίδη ήρθε στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Με τον Γιάννη Ιωαννίδη επικοινώνησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Μία τηλεφωνική επικοινωνία που ήταν σύντομη εξαιτίας της απουσίας του "Ξανθού" εκτός Θεσσαλονίκης κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξει και νέα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η κίνηση και μόνο του Αρβανίτη να επικοινωνήσει με τον Ιωαννίδη φανερώνει ξεκάθαρα την επιθυμία του να προσεγγίσει όλους εκείνους που έχουνε συνδέσει το όνομά τους με τον μπασκετικό Άρη.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά με τις γνώσεις τους και τις γνωριμίες τους είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουνε την διοίκηση Πρωτοδικείου στο δύσκολο φορτίο που έχει αναλάβει.

Ουσιαστικά στην αναζήτηση οικονομικών πόρων ώστε να μπορέσει να διευθετήσει τις ουκ ολίγες εκκρεμότητες που υπάρχουνε προς τρίτους κι ενώ σχεδόν σε καθημερινή βάση προκύπτει και κάτι καινούριο.

Η επαφή εξάλλου του Αρβανίτη με τον Ιωαννίδη μπορεί να δώσει λύση τόσο στο θέμα εύρεσης χορηγιών όσο ακόμη και στο αγωνιστικό κομμάτι με την πλούσια εμπειρία του.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι να έχει συνάντηση με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και της ΣΑΡΙΣΑ στην προσπάθειά του εύρεσης ρευστού αφού για την έναρξη των διακανονισμών απαιτούνται περισσότερα από 100.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ