ΑΡΗΣ

Ενθουσιασμένος ο Τζένκινς που θα αγωνιστεί στον Άρη

Ενθουσιασμένος ο Τζένκινς που θα αγωνιστεί στον Άρη

Ο Μάικλ Τζένκινς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του συμφώνησε με την ομάδα του Άρη και με μήνυμα του στο instagram τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει να παίζει μπάσκετ με τους "κιτρινόμαυρους", όντας ενήμερος για την ιστορία της ομάδας.

Ο Μάικλ Τζένκινς ανακοινώθηκε από τον Αρη ενόψει της νέας σεζόν και ο 30χρονος Αμερικανός κόμπο-γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος έχει προσωπική σχέση με τον σταρ του ΝΒΑ, Στεφ Κάρι, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, δήλωσε ανυπόμονος που θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στην Τουρκ Τέλεκομ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν (2013-2014) φόρεσε και την φανέλα της Καντού.

"Είναι επίσημο! Πηγαίνω στην Ελλάδα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Είμαι ευγνώμων και ευλογημένος. Έχω ακούσει τόσα πολλά σπουδαία πράγματα για τον Άρη, τους φιλάθλους και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η σύζυγός μου και εγώ δεν μπορούμε να περιμένουμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία και είμαι έτοιμος να παίξω με όλη μου την καρδιά", σχολίασε ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ