ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Μποχωρίδης

Ενσωματώθηκε ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν το νέο πρόσωπο της σημερινής προπόνησης του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Εκτός και με τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να τίθεται και πάλι στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δείχνει να έχει ξεπεράσει την πελματιαία απονεύρωση που δεν του είχε επιτρέψει μέχρι στιγμής να αγωνιστεί στα τρία παιχνίδια του 2013.

Σε αντίθεση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι στην αποστολή του Άρη στο ΟΑΚΑ από αυτήν θα απουσιάσει και πάλι ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Ο 34χρονος Θεσσαλός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση Β΄ βαθμού που είχε υποστεί στο πρώτο παιχνίδι του 2013 με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο και θα συνεχίσει με θεραπεία και αυτή την εβδομάδα.

Κι όσο για τον Μιχάλη Πελεκάνο σε δηλώσεις του για την συνέχεια της χρονιάς μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη και το αήττητο στο 2013 τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο.

Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάποια παιδιά λόγω τραυματισμού δεν μπορούν να μας βοηθήσουν όμως αυτοί που έρχονται από τον πάγκο δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και δεν φαίνεται το κενό τους. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος που θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και φυσικά να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτά που λέει ο προπονητής μας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ