ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Κασίροφ

Ενσωματώθηκε ο Κασίροφ

Την πρώτη τους από κοινού προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου έκαναν το απόγευμα της Τρίτης (26/04) με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη οι Άντονι Κινγκ και Ανατόλι Κασίροφ.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε πάρει μία γεύση από χθες της λογικής του Λευτέρη Σούμποτιτς ενώ κάτι ανάλογο ίσχυσε σήμερα και για τον διεθνή Ρώσο σέντερ και πρώην της γερμανικής Τούμπινγκεν.


Αμφότεροι κινούνται στην λογική του Ελληνοσλοβένου τεχνικού του Άρη και της υπόλοιπης ομάδας στους ρυθμούς του Α΄ γύρου των πλέι οφ με το Μαρούσι που ξεκινάνε το απόγευμα του Σαββάτου (30/04) στο Αλεξάνδρειο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καρίσοφ στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης του Άρη στο παρκέ του Αλεξανδρείου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον προπονητή του Άρη και τους συνεργάτες του όπως επίσης και με τους νέους του συμπαίκτες.


Εν τω μεταξύ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα παίξω στον Άρη. Είναι μια ομάδα που είναι γνωστή στην Ευρώπη, έχει μεγάλη παράδοση και την ξέρουν όλοι. Χαίρομαι που πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι και θα μπορέσω να βοηθήσω».


Κάνοντας μια σκιαγράφηση του αγωνιστικού του προφίλ, υπογράμμισε: " Μου αρέσει πιο πολύ η επίθεση από την άμυνα. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού μου. Παίζω με την πλάτη στο καλάθι, ένας εναντίον ενός και μπορώ να σουτάρω τόσο από κοντά όσο και από μακριά".


Ερωτηθείς για το αν πήρε πληροφορίες από κάποιον για τον Άρη πριν πάρει την απόφαση του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: " Μίλησα με ανθρώπους που έχουν παίξει στον Άρη και έχουν κάνει καλή καριέρα. Μάλιστα ένας από αυτούς ήταν ο Νικολάι Πάντιους ο οποίος με προέτρεψε να έρθω στην ομάδα λέγοντας μου τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση και τη λειτουργία της.


Ξέρω ότι ο Άρης έχει καλή παράδοση στους Ρώσους παίκτες και εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να τη συνεχίσω", ενώ συνέχισε λέγοντας: " Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί πραγματικά να με βοηθήσει στην καριέρα μου και να βελτιωθώ σαν παίκτης".


Κι όσο για την προσαρμογή του ανέφερε: " Δεν πιστεύω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να προσαρμοστώ. Βέβαια πρέπει να μάθω κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ελπίζω στον αγώνα με το Μαρούσι να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω ώστε να φτάσουμε στη νίκη".


Τέλος στα πλαίσια του πρώτου παιχνιδιού του Σαββάτου με το Μαρούσι για τον Α' γύρο των πλέι οφ στο Αλεξάνδρειο ο Σούμποτιτς δεν έχει στην διάθεσή του τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Λευτέρη Μποχωρίδη εξαιτίας των υποχρεώσεών τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ξεκινάει αύριο στα Τρίκαλα (27/04-01/05).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ