ΑΡΗΣ

Ενσωμάτωση ΣΑΡΙΣΑ στο ARIS Golden Club

Ενσωμάτωση ΣΑΡΙΣΑ στο ARIS Golden Club
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ΣΑΡΙΣΑ μετράει τις τελευταίες μέρες ύπαρξής της αφού όλα συνηγορούν πως θα ενσωματωθεί στο ARIS Golden Club.

Το ARIS Golden Club εκφράζει απόλυτα την ΣΑΡΙΣΑ τα μέλη της οποίας θεωρούνε το εγχείρημα που είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι του 2008 δεν έχει νόημα ύπαρξης.

Αυτό δεν σημαίνει την διάλυσή της αλλά την ενσωμάτωσή της στο ARIS Golden Club και ενεργό λειτουργία της μέσω αυτού πολύ περισσότερο από την στιγμή που φέρει και το όνομα Άρης.

Μία εξέλιξη που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να γίνει πράξη μέσα στις επόμενες ημέρες ή και να αποτελέσει αντικείμενο συζήτηση ακόμη και στην νέα συνάντηση του ARIS Golden Club.

Αυτή που είναι πιθανό να γίνει αύριο με κλειστές τις πόρτες όμως τη φορά αυτή σε αντίθεση με μία εβδομάδα πριν στην αίθουσα VIP του Αλεξανδρείου όπου είχε γίνει το πρώτο ραντεβού του εγχειρήματος.

Της ιδέας του Ντίμη Παπαϊωάννου – εκ των βασικών στελεχών της ΓΕΝΕΣΙΣ μεγαλομετόχου εταιρείας της ΚΑΕ Άρης – και στους μήνες που ακολούθησαν με την συμβολή και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, μπήκε σε εφαρμογή.

Εξάλλου στόχος του ARIS Golden Club εκτός από το να καταστεί δυνατό να αποτελέσει τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ Άρης είναι χωρίς καμία πίεση χρόνου να φθάσει στο σημείο να γίνει και ο μεγαλομέτοχός της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από χθες το πρωί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έπιασε δουλειά στο γραφείο του στο Αλεξάνδρειο ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Άρη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον άμεσο συνεργάτη του Σωτήρη Μανωλόπουλο, που βρίσκεται στην Βραζιλία με την Εθνική ομάδα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά, όσο και με μάνατζερ παικτών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ