ΑΡΗΣ

Δυσκολεύει του Βεζένκοφ

Δυσκολεύει του Βεζένκοφ

Μετά την σημερινή παρουσία του εκπροσώπου του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Νίκου Λώτσου, στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης διαπιστώθηκε πως ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ δύσκολα να μείνει κάτοικος Αλεξανδρείου.

Δύσκολα να μείνει κάτοικος Αλεξανδρείου ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ όπως προέκυψε μετά την σημερινή παρουσία του εκπροσώπου του, Νίκου Λώτσου, στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης.

Μετά την σημερινή συνάντηση μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του στον Άρη και της υπογραφής του επαγγελματικού του συμβολαίου κάτι όμως που δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο του Εξέβιερ αλλά με τις προτάσεις που έχει από ευρωπαϊκές ομάδες.

Αυτό μετέφερε ο εκπρόσωπος του Βεζένκοφ στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν και όλα δείχνουνε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολα να υπάρξει η οποιαδήποτε ανατροπή.

Όσο για τον Λευτέρη Μποχωρίδη που έχει επίσης εκπρόσωπό του τον Νίκο Λώτσο προέκυψε ότι παραμένει στον Άρη έχοντας εξάλλου και συμβόλαιο. Ουσιαστικά μπήκε τέλος στα σενάρια όλων αυτών των τελευταίων ημερών και αφορούσανε κυρίως τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ