ΑΡΗΣ

Δυναμική επιστροφή Παπαϊωάννου

Δυναμική επιστροφή Παπαϊωάννου

Η αποχώρηση του Ντίμη Παπαϊωάννου από τις αρχές του έτους από την ΠΑΕ Άρης φαίνεται πως θα τον επαναφέρει στην ΚΑΕ Άρης και την νέα τάξη πραγμάτων της.

Έτοιμος να επιστρέψει στα κοινά της ΚΑΕ Άρης και την νέα τάξη πραγμάτων της που θα ισχύσει από την Τετάρτη μετά την διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των μετόχων της είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου.

Σε μία γενική συνέλευση όπου ο Γιάννης Δαμιανίδης πρόκειται να υποβάλει την παραίτησή του και από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης αλλά και από αυτήν του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ουσιαστικά ο Ντίμης Παπαϊωάννου με την αποχώρησή του από τα κοινά της ΠΑΕ Άρης, από όπου ωστόσο παρά την αποστασιοποίησή του από τις αρχές του 2012 δεν αρνήθηκε ποτέ όποτε του ζητήθηκε να συνδράμει, δείχνει αποφασισμένος να έχει ενεργό ρόλο στην νέα τάξη πραγμάτων στην ΚΑΕ Άρης.

Και πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα ο γραμματέας του ΑΣ Άρης και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, που πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για το νέο σχήμα διοίκησης μέσω Πρωτοδικείου.

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου είχε αποτελέσει από την πρώτη στιγμή έναν από τους βασικούς κρίκους της ΓΕΝΕΣΙΣ όπως και παραμένει. Της εταιρείας που με την σειρά της συνεχίζει να παραμένει η μεγαλομέτοχος εταιρεία της ΚΑΕ Άρης.

Εν ολίγοις η σχέση του Ντίμη Παπαϊωάννου με την νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης θα είναι μία λογική στήριξης από οικονομικής πλευράς ανάλογη με αυτή του επίσης πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Τάκη Γεωργούλη.

Όσο την σκυτάλη από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης, με δεδομένο ότι την Τετάρτη θα υπάρξει αλλαγή σελίδας με αυτή να έχει να κάνει με την μετά Γιάννη Δαμιανίδη εποχή, θα περάσει σε αυτές που θα επέλθουνε στο αγωνιστικό τμήμα.

Η αρχή θα γίνει με συνάντηση με τον νυν τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στην συνέχεια θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ όπου σε πρώτο πλάνο θα βρεθούνε οι παίκτες που έχουνε συμβόλαιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ