ΑΡΗΣ

Δύσκολα ο Πελεκάνος

Δύσκολα ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Εκτός του Ευθύμη Τσακαλέρη που θα απουσιάσει το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη για τον Άρη κόντρα στον Πανιώνιο και ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι το νέο πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Άρη καθώς οι ενοχλήσεις στον δικέφαλό του δεν του επέτρεψαν το απόγευμα να προπονηθεί.

Μία εξέλιξη που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη όπου δεν αποκλείεται να προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

Σε ένα παιχνίδι όπου σίγουρος απών για τον τεχνικό του Άρη είναι ο Ευθύμης Τσακαλέρης λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς – προσαγωγούς του και δεν αποκλείεται να μείνει και άλλη μία εβδομάδα εκτός δράσης.

Σε αντίθεση με τους Πελεκάνο και Τσακαλέρη οι Σωτήρης Καραποστόλου, Γιώργος Τσιάρας και Μοχάμεντ Πάσαλιτς που χθες απουσίασαν από το φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Πιερικό/Αρχέλαο προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη η εξέταση της υπαγωγής της ΚΑΕ Αρης στο άρθρο 99 με την νομική της υπηρεσία να έχει έτοιμο και το εναλλακτικό πλάνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ