ΑΡΗΣ

Διπλή μάχη για την μείωση της ποινής

Διπλή μάχη για την μείωση της ποινής
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να αντιμετωπίζει στις 20:30 τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs ωστόσο νωρίς το μεσημέρι υπήρξε διπλή μάχη για την μείωση της ποινής αποκλεισμού της έδρας.

Στις 20:30 μπορεί ο Άρης να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs ωστόσο νωρίς το μεσημέρι υπήρξε διπλή μάχη για την μείωση της ποινής αποκλεισμού της έδρας.

Η διπλή μάχη της αντιπροσωπείας της ΚΑΕ Άρης αφορούσε καταρχήν παρουσία στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και αμέσως μετά ήταν παρόντες στην εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μαζί με τους νομικούς Γιώργο Σφυρή, Χρήστο Γρόλλιο και Σπύρο Χριστοφορίδη, έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Μία παρουσία που είχε να κάνει μετά από την κλήση του τελευταίου για όσα διαδραματίστηκαν στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης σειράς των playoffs με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall». Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα και ανέλυσε και προφορικά τη θέση της.

Στη συνέχεια, ο κ. Αρβανίτης και οι τρεις νομικοί έδωσαν το «παρών» στο ΑΣΕΑΔ, όπου εκδικάστηκε η έφεση που άσκησε η η ΚΑΕ Άρης για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και το πρόστιμο των 35.800 ευρώ, για τον εν λόγω αγώνα με την ΑΕΚ. Η αντιπροσωπεία του Άρη ζήτησε να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό, ώστε σε περίπτωση μείωσής της να έχει τους φιλάθλους της στο πλευρό της η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εν όψει της συνέχειας των playoffs.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ