ΑΡΗΣ

Διήμερο επαφής με Μπαρτζώκα

Διήμερο επαφής με Μπαρτζώκα
INTIME SPORTS

Την ώρα που η συνέχεια της συνάντησης με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν έχει γίνει ακόμη η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε σύμφωνα με πληροφορίες το προηγούμενο διήμερο διπλή επαφή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Μία επαφή που έγινε την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που εκτός των άλλων έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην περίπτωση του Μπαρτζώκα που το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται και δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια απασχολεί τον Άρη η πρώτη επαφή είχε γίνει την Δευτέρα. Μία επαφή που είχε γίνει απευθείας με τον Έλληνα τεχνικό και είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα αλλά μία μέρα μετά, την Τρίτη, ακολούθησε και νέα συζήτηση με τον εκπρόσωπό του.

Σε αυτήν μάλιστα φέρεται να έπεσε στο τραπέζι και μία πρώτη πρόταση για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας, κι ενώ η παραμονή του Αλεξανδρή δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και τα δεδομένα να είναι πλέον διαφορετικά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Χατζηβρέττα και τα 250.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από την διετία 2009-2011 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε χθες την πρώτη επαφή με τον δικηγόρο του Αλέξη Βαγιάτα.

Σε αυτήν κατατέθηκε μία πρόταση για «κούρεμα» 50% και αποπληρωμής του υπόλοιπου ποσού σε βάθος 4ετίας. Πρόταση που φάνηκε απορρίπτεται και πλέον στην επόμενη συνάντηση αναμένεται να γίνει γνωστή η αντιπρόταση του Χατζηβρέττα.

Σύμφωνα με ότι προκύπτει από το περιβάλλον του 35χρονου έμπειρου φόργουορντ και πρώην αρχηγού του Άρη υπάρχει η διάθεση να δεχθεί μία μείωση της τάξης του 20%-30% κι ενώ έχει προηγηθεί μία της τάξης του 50%.

Μία μείωση – όπως υποστηρίζει και το περιβάλλον του Χατζηβρέττα - που αφορούσε τα χρήματα του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του, της περιόδου 2010-2011, που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι του 2009 και έγινε το καλοκαίρι του 2010.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ