ΑΡΗΣ

Διάταση ο Πελεκάνος

Διάταση ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και σίγουρα απόντα τον Ευθύμη Τσακαλέρη.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης μποερί να είναι σίγουρος απών του Άρη από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ωστόσο δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο τεχνικός του Άρη είδε ακόμη τέσσερις παίκτες του να μην συμμετείχανε στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Κατερίνη με τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Σωτήρης Καραποστόλου, Γιώργος Τσιάρας, Μιχάλης Πελεκάνος και Μοχάμεντ Πάσαλιτς με πιο σοβαρό πρόβλημα να δείχνει να αντιμετωπίζει ο Πελεκάνος.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για ένα σφίξιμο που αισθανόταν στον δικέφαλό του διαπιστώθηκε πως έχει μια διάταση.

Κατά τα άλλα ο Καραποστόλου ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα, ο Τσιάρας αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και ο Πάσαλιτς που έχει μια ευαισθησία στο γόνατο.

Κι αν ο Αγγέλου ευελπιστεί πως θα τους έχει τελικά στην διάθεσή του στο φιλικό με τον Πιερικό/Αρχέλαο είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχανε μέχρι στιγμής τις ευκαιρίες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ