ΑΡΗΣ

Δεν θα βιαστεί για το Eurocup

Δεν θα βιαστεί για το Eurocup

Η συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι ένα σενάριο που εξετάζεται από την διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης που όμως θέλει να είναι σίγουρη πριν την αποδεχτεί.

Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί πιθανή πρόσκληση για συμμετοχή της στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα σενάριο για την ομάδα της Θεσσαλονίκη που προκύπτει από το ότι Κολοσσός Ρόδου, Ρέθυμνο και Καβάλα δύσκολα να συμμετάσχουνε σε αντίθεση με τον Πανιώνιο.

Στον Άρη σύμφωνα με επίσημα χείλη μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει κάποια πρόταση – πρόσκληση για συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου εκτός και αν με τον τρόπο αυτό θέλουνε να κρατήσουνε κλειστά τα χαρτιά τους.

Κάτι που θα φανείς την διάρκεια της αυριανής ημέρας στην οποία έχει προγραμματιστεί για ώρα (13:00) η συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης όπου θα τοποθετηθεί εφ΄ όλης της ύλης.

Για το ποια κατάσταση παρέλαβε αλλά και την πορεία του πρώτου κύκλου επαφών που είχε μέχρι στιγμής ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με παίκτες που έχουνε λαμβάνειν από τα προηγούμενα χρόνια.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στον ΕΣΑΚΕ θα επιδιώξουνε με κάθε τρόπο να βρούνε άλλη μία ομάδα εκτός του – σίγουρου - Πανιωνίου που θα δηλωθεί ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος απώλειας της δεύτερης θέσης. Κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί στο περιθώριο του Final Four της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

Όσο για το ότι στον Άρη δείχνουνε ότι δεν θέλουνε να βιαστούνε για το ποια θα είναι η τελική τους θέση – απάντηση – στο θέμα της συμμετοχής τους στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει να κάνει καθαρά με το οικονομικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί από την συμμετοχή της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε υπήρξε απώλεια 40.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ