ΑΡΗΣ

Δεν ρισκάρει με Πελεκάνο

Δεν ρισκάρει με Πελεκάνο

Ούτε και σήμερα (3/04) ο Μιχάλης Πελεκάνος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη με αποτέλεσμα δύσκολα να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο.

Με απόντα τον Μιχάλη Πελεκάνο συνεχίστηκε για μία ακόμη ημέρα η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο.

Ο 32χρονος διεθνής φόργουορντ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του στο διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αριστερό του αστράγαλο κόντρα στον Ολυμπιακό προ δεκαημέρου στο Αλεξάνδρειο.

Το γεγονός ότι ο Πελεκάνος επέστρεψε πρόωρα στις προπονήσεις του Άρη, μόλις τρεις μέρες μετά από τον τραυματισμό του, αλλά και ότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας είχε σαν αποτέλεσμα να επιβαρύνει τον τραυματισμό του.

Για τον λόγο αυτό και ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει πρόωρη επιστροφή του στις προπονήσεις του Άρη όπως και το να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού κόντρα στον ΚΑΟΔ που θα ισοδυναμεί και με πιθανή συμμετοχή του.

Εκτός του Πελεκάνου ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτά με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ίκαρο Καλλιθέας στον Μοχάμεντ Πάσαλιτς μετά από την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ