ΑΡΗΣ

Δεν κρατιέται ο Τσαλδάρης

Δεν κρατιέται ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην δράση με την φανέλα του Άρη, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του

Η ώρα της επανεμφάνισης του Δημήτρη Τσαλδάρη έφθασε και αυτή θα γίνει το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο κόντρα στην Καβάλα.

Ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ έβγαλε και σήμερα όλο το πρόγραμμα χωρίς κάποια ενόχληση στον δικέφαλό του και πλέον δείχνει να μην κρατιέται.

Κάτι που ίσχυε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ωστόσο και παρά το θέλω του ο Τσαλδάρης δεν παρέκκλινε σε καμία περίπτωση του ιατρικού χρονοδιαγράμματος της αποθεραπείας του.

Όπως και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που παρά το γεγονός ότι στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντόνετσκ, για την 6η αγωνιστική και τελευταία της φάσης του LAST-16 του Eurocup, τον είχε μεν στην αποστολή αλλά δεν τον χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο.

Κι αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει συμμετοχή του Τσαλδάρη υπό τον φόβο της υποτροπής σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σε αντίθεση με το ραντεβού του Σαββάτου με την Καβάλα όπου ο Άρης θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και στον δρόμο προς την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Αντεπίθεση με απώτερο στόχο όλων στον Άρη να βρεθεί στην πρώτη εξάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου σε συνδυασμό και με αποτελέσματα που θα φέρουνε η Καβάλα και ο ΑΓΟΡ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ