ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Πρέπει να δοθεί λύση"

Δαμιανίδης: "Πρέπει να δοθεί λύση"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, τοποθετήθηκε στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Ενιαίου Άρη για την ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας αλλά και την κατάσταση στην ΚΑΕ.

Το μπαλάκι στους μεγαλομετόχους της ΚΑΕ Άρης έριξε το πρωί της Κυριακής με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Ενιαίου Άρη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς και ξεκαθάρισε για την χθεσινή ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας ότι δεν υπάρχει δικαιολογία.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και θα έρθουν και δυσκολότερες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον σύλλογο.

Στους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά, στα ίδια τα παιδιά που μπορούν και κάνουν πρωταθλητισμό σε αυτό το κλίμα και φέρνουν διακρίσεις στον σύλλογο, αλλά και όσους γενικά υπηρετούν τον σύλλογο.

Είναι δύσκολο πράγμα ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός, ειδικά σε τόσο άσχημες συνθήκες…".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χαρακτήρισε: «Η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας είναι ηρωική, όπως βλέπουμε την ομάδα χόκεϊ, τους κολυμβητές, όλους…

Έρχονται ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να κάτσουν όλοι και να σκεφθούν πώς αυτός ο σύλλογος θα συνεχίσει να διατηρεί τις δυνάμεις του και να φέρνει επιτυχίες.

Πώς αυτός ο σύλλογος θα συνεχίσει να διατρανώνει την αρειανή ιδέα και να κάνει περισσότερους και περήφανους αρειανούς».

Ειδικότερα για το μπάσκετ υποστήριξε: «Το άθλημα βάλλεται από παντού και υπάρχει το τρανό παράδειγμα της ματαίωσης για πρώτη φορά του All Star Game.

Παραμένει ανοιχτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρέπει να υπάρξει εξέλιξη και είναι λυπηρό να υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα τόσο δύσκολες συνθήκες».

Κι όσο για την ομάδα του Άρη στάθηκε στην περίπτωση του Ντομινίκ Τζέιμς και την χθεσινή ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας λέγοντας: «Δυστυχώς είχαμε την περίπτωση του Τζέιμς που έδινε πολλά στην ομάδα, αλλά αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη, εάν ένας αθλητής δεν θέλει να κάτσει σε μια ομάδα, μπορεί να φύγει.

Μπορεί να είχαμε τη δικαίωση και ηθική και υλική, αλλά επί της ουσίας η ομάδα αποδυναμώθηκε. Δεν δικαιολογείται όμως αυτή η ομάδα και αυτό το ρόστερ να χάνει από ομάδες όπως ο Ίκαρος. Υπάρχουν σε όλους ευθύνες και στη διοίκηση φυσικά».

Τέλος για την κατάσταση που υπάρχει στην ΚΑΕ Άρης ο πρόεδρός της δήλωσε: «Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Το έχω ξαναπεί, ότι η ΚΑΕ Άρης είναι μια ανώνυμη εταιρία, έχει μεγαλομετόχους και την λύση θα πρέπει να την δώσουν οι μεγαλομέτοχοι», και κατέληξε:

«Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από την γενική συνέλευση της Λέσχης να τοποθετηθούν για να προχωρήσουν οι εξελίξεις. Πρέπει να δοθεί λύση».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ