ΑΡΗΣ

Αρβανίτης: "Θα μας βοηθήσει η FIBA"

Αρβανίτης: "Θα μας βοηθήσει η FIBA"

Στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, στάθηκε στο θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης για την νέα αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε στο θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Στην τοποθέτησή του εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η προσπάθεια συνεχίζεται για την λύση του προβλήματος αλλά και στο ότι ο Γάιος Σκορδίλης είναι το Νο1 πρόβλημα.

"Είναι ένα πρόβλημα που παλεύουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι μια λεπτή διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε κάνει προτάσεις στη FIBA, αποδείξαμε ότι έχουμε προτείνει πολλούς διακανονισμούς, ωστόσο συναντούμε δυστροπία και επειδή η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, δεν μπορεί να εκβιάζεται από μάνατζερ.

Εμείς προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα και θα μας βοηθήσει η FIBA", ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης για το θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Κι όσο για την περίπτωση του Σκορδίλη υποστήριξε: "Έχουμε προτείνει στον Γάιο έναν πολύ καλό διακανονισμό για τις εποχές στις οποίες ζούμε, έχω μιλήσει και εγώ πολλές φορές μαζί του.

Πρέπει να καταλάβει ο Γάιος και να κάνει ένα βήμα πίσω, γιατί μέσα από τον Άρη αναδείχτηκε και έφτασε εδώ που έφτασε. Είναι το Νο1 πρόβλημα για μας, όχι ότι δεν έχουμε άλλα, αλλά είναι σημαντικό πρόβλημα για τον Άρη".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης υποστήριξε ότι ο πιο μεγάλος και κρίσιμος στόχος για την φετινή χρονιά είχε επιτευχθεί από την Παρασκευή όταν και εξασφαλίστηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην νέα αγωνιστική περίοδο μετά από τρεις μήνες δουλειάς, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Όσο για τον επόμενο στόχο είναι η συγκρότηση ενός αξιόμαχου και ποιοτικού ρόστερ για μία αξιοπρεπή παρουσία την νέα σεζόν ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ λέγοντας: "Ο Άρης είναι το σπίτι μας, πρέπει να είμαστε κοντά στο σύλλογο".

Για τις συμφωνίες με τους Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον δήλωσε πως: "Είναι προφορικές και θα ενεργοποιηθούν εφόσον επιτευχθεί η αναστολή της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA", ενώ για το Aris Golden Club τόνισε πως μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα από τη σύστασή του έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Τέλος δήλωσε πως θα έχει μία συνάντηση με την ΣΑΡΙΣΑ για να φανεί πόσο θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα και πρόσθεσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η διαδικασία του οικονομικού ελέγχου στην ΚΑΕ Άρης από το 2003 και μετά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ