ΑΡΗΣ

Αρβανίτης: "Μας έκλεψαν"

Αρβανίτης: "Μας έκλεψαν"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στην τοποθέτησή του κατά την εκδήλωση της παρουσίασης της φετινής ομάδας του Άρη αναφέρθηκε στο ότι έγινε το Σάββατο στην Δράμα.

Στην τοποθέτησή του κατά την εκδήλωση της παρουσίασης της φετινής ομάδας του Άρη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, αναφέρθηκε στο ότι έγινε το Σάββατο στην Δράμα στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

Μεταξύ άλλων μίλησε για κλοπή της νίκης με αφορμή την υπόδειξη του διαιτητή Σπύρου Γκόντα να δώσει τεχνική ποινή στον Μοχάμεντ Πάσαλιτς 2,2΄΄ πριν από την λήξη με το σκορ στο 81-80 υπέρ του Άρη.

«Είμαστε Άρης και πάμε κόντρα στο ρεύμα. Είμαστε Άρης γιατί είμαστε άντρες. Γι΄ αυτό και το Σάββατο μας έκλεψαν μια νίκη. Ευχαριστώ τους παίκτες που μου αφιέρωσαν τη νίκη για την ονομαστική μου γιορτή, γιατί ο Άρης νίκησε το Σάββατο», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Για την κατάθεση της ένστασης δήλωσε: «Φυσικά και θα υποστηρίξουμε την ένσταση μιας και υπάρχει φανερή αλλοίωση αποτελέσματος και με βάση τους κανονισμούς πρέπει να δικαιωθούμε. Θα παρουσιάσουμε τα σχετικά βίντεο που δικαιώνουν τις θέσεις μας στον αθλητικό δικαστή».

Τέλος για την φετινή χρονιά υποστήριξε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά για τον Άρη. Εμείς μέχρι στιγμής κάναμε ότι μπορούσαμε, ότι πιο σοβαρό για την ομάδα. Περιμένουμε η ομάδα να έχει καλύτερη πορεία και να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Που είναι μία αξιοπρεπή πορεία αλλά παράλληλα και η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ».

Κι όσο για τον Πάσαλιτς, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της CYTA Hellas Μιχάλης Αχιλλέως του παρέδωσε την φανέλα με το Νο4, ο Βόσνιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, μετά από μια δύσκολη στιγμή. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και να έρθουν καλύτερες μέρες».

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της εξέφρασε την στήριξή της στην νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στηρίζει την προσπάθεια της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της εύχεται καλή δύναμη και καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Ο Σύλλογός μας χρειάζεται αυτές τις ώρες ανθρώπους που θα λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του ΑΡΗ.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ