ΑΡΗΣ

Άπαντες παρόντες στο Ρέθυμνο

Άπαντες παρόντες στο Ρέθυμνο

Πλήρης ταξίδεψε ο Άρης για το Ρέθυμνο και το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΑΓΟΡ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ετοιμοπόλεμοι (8/01, 16:30).

Χωρίς κάποιον απόντα η αποστολή του Άρη ταξίδεψε το μεσημέρι για το Ρέθυμνο και το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να υπολογίζει 100% σε όλους τους παίκτες του (08/01, 16:30).

Κι αυτό γιατί οι Γιώργος Μπόγρης και Νταν Μαυραϊδής αν και έδωσαν το παρών στην αποστολή δεν έχουνε ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο Μπόγρης είχε υποστεί προ δεκαημέρου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (28/12) διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο Β΄ βαθμού με αποτέλεσμα από εκείνη την ημέρα να μην μπορέσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ του Άρη που χθες ταλαιπωρήθηκε και από μία ελαφριάς μορφής γαστρεντερίτιδα ακολούθησε απλώς από το ξεκίνημα της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος. Παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Όσο για τον Μαυραϊδή ανέβασε ρυθμούς σήμερα μετά την τενοντίτιδα που είχε υποστεί προ μίας εβδομάδας στον ώμο του ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και σήμερα ο Δημήτρης Τσαλδάρης που είχε αντιμετωπίσει μία διάταση στον δικέφαλό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ