ΑΡΗΣ

Αντίστροφα για Σαρικόπουλο

Αντίστροφα για Σαρικόπουλο
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου πρόκειται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ζήση Σαρικόπουλο και την παραμονή του στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του Ζήση Σαρικόπουλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Άρη θα ξεκαθαρίσει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ μπορεί να έχει συμβόλαιο, καθώς είχε υπογράψει κλειστό διετές το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο το πιθανότερο είναι αυτό να λυθεί.

Ο Σαρικόπουλος βρέθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη για δύο λόγους. Ο ένας είχε να κάνει για να τον εξετάσει ο Πέτρος Γιαννακοβίτης το πόδι του και την πορεία της αποθεραπείας του και ο άλλος να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο για να δει ποιο θα είναι το μέλλον του στον Άρη.

Όσον αφορά την περίπτωση του ποδιού του η διάγνωση ήταν θετική και πλέον από αύριο κιόλας ο Σαρικόπουλος, που χθες το βράδυ επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα, θα ξεκινήσει ασκήσεις με μπάλα. Τρίπλες και σουτ μετά το διάστημα της ενδυνάμωσης που προηγήθηκε.

Κι όσον αφορά την παρουσία του στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε πράγματι στα γραφεία της ΚΑΕ όπου παρουσία του μάνατζέρ του είχε διπλή συνάντηση. Και με τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου και με την διοίκηση της ΚΑΕ.

Στην συνάντηση με τον Χαλκιδιώτη τεχνικό του εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ωστόσο το αποτέλεσμα αυτής είναι ότι στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά η παραμονή του με το πιθανότερο να είναι η εύρεση της λύσης του συμβολαίου του.

Κι όσο για το μεταγραφικό κομμάτι απομένει να φανεί στην περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο του Σαρικόπουλου ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Όπως και το ποιος θα είναι ο γκαρντ που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βόσνιου Μοχάμεντ Πάσαλιτς μετά και από την απόφαση του Σωτήρη Καραποστόλου να επιστρέψει στην Καβάλα συμφωνώντας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ Αλέξανδρου Βεζένκοφ που πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ