ΑΡΗΣ

"Αντίο" του Νίκου στον Άρη

"Αντίο" του Νίκου στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Άρη αποτελεί ο Θωμάς Νίκου, όπως ανακοίνωσαν οι "κίτρινοι". Προσωπικοί οι λόγοι της αποχώρησής του.

Μετά από δύο χρόνια στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη, ο Θωμάς Νίκου αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο του Άρη. Για προσωπικούς λόγους, ο έμπειρος τεχνικός είπε "αντίο" στους "κίτρινους", με την ΚΑΕ Άρης να συνοδεύει την ανακοίνωση της αποχώρησής του με γραπτή δήλωση του ιδίου:

" Μετά από δύο χρόνια στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι εργάστηκα σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Ήταν μία συνεργασία η οποία θα παραμείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ για ακόμα μία φορά στην καριέρα μου, όπως και όλους τους συνεργάτες μου σ’ αυτήν τη διετία. Ευχαριστώ την Άρης ΚΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και όλο το σταφ της ομάδας για την αγαστή συνεργασία που είχαμε".

Από την πλευρά τους, οι "κίτρινοι" επεσήμαναν μέσω ανακοίνωσης: " Η Άρης ΚΑΕ ευχαριστεί τον Θωμά Νίκου για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο διάδοχός του στο επιτελείο του Άρη θα είναι ο -πρώην προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου- Θάνος Μολυβδάς. Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει -μεταξύ άλλων- βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα επί των ημερών του Ηλία Ζούρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ