ΑΡΗΣ

Ανεβαίνει ο Τόμας

Ανεβαίνει ο Τόμας
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση και τον Τόρεϊ Τόμας να ανεβάζει ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΚΑΟΔ American Genetics στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ American Genetics στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας ξεκίνησε με μία απογευματινή προπόνηση και τον Τόρεϊ Τόμας να ανεβάζει ρυθμούς ξεκίνησε.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ δείχνει να έχει ξεπεράσει την θλάση Β΄ βαθμού που υπέστη στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα και αναμένεται να δώσει το παρών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Τόμας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της δυνατής προπόνησης και ανεβάζει ρυθμούς με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Πρίφτης να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το απουσιολόγιό του να ήταν λευκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς του Άρη μία μέρα μετά την ονομαστική γιορτή του, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και μετά το τέλος της προπόνησης κέρασε τους παίκτες και το τιμ γλυκά.

Ο Δημήτρης Πρίφτης «έκλεισε» τα 46 και άπαντες του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες. Σε μία μέρα πάντως όπου το κλίμα ήταν βαρύ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης όταν και έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του μάνατζερ της ομάδας Βασίλη Βουρτζούμη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ