ΑΡΗΣ

Αναβολή της συνάντησης με ΓΕΝΕΣΙΣ

Αναβολή της συνάντησης με ΓΕΝΕΣΙΣ

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα (12/06, 21:00) συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (21:00) συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Η αναβολή της είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατόν να είναι όλοι παρόντες και πλέον θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Σε μία συνάντηση όμως που φαντάζει βαρόμετρο για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ Άρης αφού σε αυτήν ο Λευτέρης Αρβανίτης στην ανάλυση του τι έχει συναντήσει θα αναφερθεί και στην ανάγκη ρευστού.

Σύμφωνα με ότι διαρρεύσει απαιτούνται άμεσα περισσότερα από 100.000 ευρώ, είτε σε μετρητά είτε τα μισά σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές, ώστε να μπορέσει να γίνει η έναρξη των διακανονισμών προς τρίτους που έχουνε λαμβάνειν μετά τον δεύτερο κύκλο επαφών μαζί τους.

Ένα ποσό που ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης προσδοκά να προκύψει από την συνάντησή του με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ αλλά και αυτά της ΣΑΡΙΣΑ.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης έχουνε αποφασίσει να καταθέσουνε προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης θέλοντας να διασφαλίσουνε τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν από την τελευταία διετία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ