ΑΡΗΣ

Αναβολή γιατί τράκαρε ο δικαστής

Αναβολή γιατί τράκαρε ο δικαστής

Νέα, δεύτερη, αναβολή πήρε η εκδίκαση της ένστασης της ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ γιατί τράκαρε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Μετά από την αναβολή της πρώτης εκδίκασης της ένστασης της ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο "Δημήτριος Κραχτίδης" σήμερα υπήρξε και δεύτερη γιατί τράκαρε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Πλέον απομένει να φανεί αν η ένσταση θα εκδικαστεί την επόμενη Παρασκευή (04/01), πρώτη του νέου έτους του 2013.

Η ένσταση της ΚΑΕ Άρης ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί στις 10:00 και αφορούσε όπως είναι γνωστό την απόφαση του πρώτου διαιτητή Σπύρου Γκόντα να χρεώσει με τεχνική ποινή μόνο τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς και όχι και τον πάγκο του ΚΑΟΔ.

Μία απόφαση που είχε να κάνει με την κίνηση του Βόσνιου γκαρντ να κινηθεί προς το μέρος του πάγκου του ΚΑΟΔ από την οποία υπήρξε αντίδραση χωρίς συνέπεια.

Για τον λόγο αυτό και ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ταξίδεψαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, και ο νομικός του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Άρης στηρίζοντας την ένστασή της έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, με το βίντεο του αγώνα, τις δηλώσεις του μέλους της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, και φωτογραφικό υλικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ