ΑΡΗΣ

Αναφορά στην ΚΕΔ

Αναφορά στην ΚΕΔ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πρόκειται να προχωρήσει σε αναφορά στην ΚΕΔ με αφορμή την διαιτησία του διαιτητικού τρίο των κ.κ. Ταβουλαρέα, Σώμο και Τζαφλέρη στο Αλεξάνδρειο με τον Ηλυσιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αποφάσισε να προχωρήσει σε αναφορά στην ΚΕΔ του διαιτητικού τρίο των κ.κ. Ταβουλαρέα, Σώμο και Τζαφλέρη το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο με τον Ηλυσιακό.

Κι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα αποστείλει στην διάρκεια της εβδομάδας την επιστολή διαμαρτυρίας της στην ΚΕΔ ήδη το μέλος της Στέλιος Συμεωνίδης που ήταν στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα μετά την λήξη και έχοντας σημειώσει όλες τις λανθασμένες αποφάσεις του βρέθηκε στα αποδυτήριά τους όπου προέβη στις πρώτες παρατηρήσεις.

Από πλευράς των παικτών του Άρη στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκαν στην διαιτησία με τον Κώστα Χαρίση να παραδέχθηκε ότι: " Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα.

Στόχος μας πλέον είναι να αλλάξουμε πρόσωπο και να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Να αφήσουμε τα προσωπικά μας στην άκρη και να κοιτάξουμε πλέον να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πλέον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε την στήριξη όλων".

Κι όσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον έμπειρο σέντερ να είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αγγέλου στο παρελθόν στην ΑΕΚ είπε: " Ο κόουτς προσπαθεί να συνδυάσει το τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής με την δική του φιλοσοφία.

Δεν αλλάξαμε πολλά γιατί δεν υπήρχε χρόνος όσο περνάει ο καιρός θα βάζει καινούργια πράγματα", και τέλος ο Χαρίσης δεν θέλησε να σχολιάσει για την προσωπική του απόδοση τονίζοντας απλώς πως θέλει να βρει τον ρυθμό του.

Κι όσο για τον Αντώνη Ασημακόπουλο ο αρχηγός του Άρη δεν στάθηκε πως η νίκη επί του Ηλυσιακού ήρθε με έναν πόντο αλλά στην σημασία της λέγοντας: "Η νίκη είναι πάντα νίκη και για αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει σίγουρα ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας ενώ δίνει και ένα κίνητρο στον κόσμο να έρθει στα επόμενα παιχνίδια και να μας υποστηρίξει τώρα που τον χρειαζόμαστε".

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δήλωσε: " Ο χρόνος σε τέτοιες καταστάσεις είναι ο καλύτερος γιατρός. Χρειάζεται υπομονή για να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του νέου μας τεχνικού και να βγουν αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Ο κόουτς προσπάθησε να μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας".

Κι όσο για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ είπε: " Όταν η ομάδα χάνει χρειάζεται ενίσχυση, όταν κερδίζει δεν χρειάζεται; Αυτά είναι σενάρια που δεν αγγίζουν εμάς τους αθλητές", και κατέληξε αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη λέγοντας: " Εξαρχής όταν ήρθαμε σε αυτή την ομάδα ήταν στοίχημα για εμάς να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας.

Ο Άρης είναι στολίδι και είναι ευλογία για εμάς τους αθλητές που παίζουμε εδώ πέρα να έχουμε τον καλύτερο έκτο παίκτη. Ο Άρης είναι ένα «κίνημα» και έχει δύο εκατομμύρια φίλαθλους σε όλο τον κόσμο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ