ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Σε μεταβατικό στάδιο"

Αλεξανδρής: "Σε μεταβατικό στάδιο"

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της μίνι προετοιμασίας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (11/04, 16:30) στο Περιστέρι μετά την πενταήμερη αποχή.

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της μίνι προετοιμασίας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (11/04, 16:30) στο Περιστέρι μετά την πενταήμερη αποχή.

Στα ευχάριστα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο κυνήγι του 6 στα 6 στο "Ανδρέας Παπανδρέου" με φόντο την 6η θέση της κανονικής περιόδου εν όψει των πλέι οφ.

" Μετά από πέντε μέρες απραξίας βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όσον αφορά την αγωνιστική μας απόδοση. Ποντάρουμε όμως στο γεγονός ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε πολύ μεγάλη απόκλιση και να πραγματοποιήσουμε μια αποτελεσματική εμφάνιση.

Σεβόμαστε το Περιστέρι, γιατί μαζί με τον προπονητή του κάνουν μια πολύ σωστή προσπάθεια στο να διατηρήσουν την υστεροφημία τους και να έχουν μια ελπιδοφόρο πορεία", υποστήριξε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Αλεξανδρής.

Σεβασμό στο Περιστέρι έδειξε μέσα από τις δηλώσεις και ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον 31χρονο έμπειρο διεθνή γκαρντ του Άρη να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης". " Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από καιρό απραξίας για να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να αποδυναμώθηκε αρκετά στο ρόστερ της, αλλά εξακολουθεί να παίζει οργανωμένο μπάσκετ και προσπαθεί να χτυπήσει στις αδυναμίες του αντιπάλου".

Κι όσο για την σημασία της νίκης ο Τσαλδάρης υποστήριξε: " Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, διότι με νίκη και σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα θα μας επιτραπεί να πάρουμε μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα που πρέπει το Περιστέρι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ