ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Να επανέλθει η ηρεμία"

Αλεξανδρής: "Να επανέλθει η ηρεμία"
INTIME SPORTS

Βαγγέλης Αλεξανδρής και Γιάννης Δαμιανίδης τα είπανε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης (26/01) του Άρη και όπως αναμενόταν συνεχίζουν μαζί.

Η συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Γιάννη Δαμιανίδη έγινε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Άρη χωρίς κάποια έκπληξη με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν μαζί.

Αντικείμενο της συνάντησης του Έλληνα τεχνικού και του προέδρου της ΚΑΕ Άρης οι δηλώσεις τους την Κυριακή κατά σειρά μεσημέρι και βράδυ αλλά και η αντιμετώπιση της υπόθεσης Ντομινίκ Τζέιμς.

" Κανείς δεν περισσεύει από τον Άρη σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από τον Άρη για το καλό του. Άπαντες πρέπει να βοηθήσουμε από το πόστο μας για να επανέλθει η ηρεμία", δήλωσε ο «τίγρης» μετά το τέλος της συνάντησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Χρήστος Ταπούτος ήταν όπως αναμενότανε οι δύο απόντες της σημερινής προπόνησης του Άρη.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε υπέρηχο μετά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο που αισθάνθηκε στην διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

Παρά το γεγονός ότι ο υπέρηχος δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό η συμμετοχή του Τσαλδάρη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο θεωρείται απίθανη για να προφυλαχθεί και να μπορέσει να παίξει την Τρίτη με την Βιλερμπάν.

Όσο για τον Ταπούτο ο αρχηγός του Άρη επίσης από το παιχνίδι της Τρίτης στο Ντόνετσκ αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα αλλά αντίθετα με τον Τσαλδάρη θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ