ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Με την ίδια σοβαρότητα"

Αλεξανδρής: "Με την ίδια σοβαρότητα"

Οι παίκτες του Άρη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι εν όψει του αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου (18/09, 17:00).

Με μία προπόνηση το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στα πλαίσια της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου (18/09, 17:00).

Η αποστολή του Άρη είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για την Αθήνα στις 17:25 για την Αθήνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να υπολογίζει μεταξύ άλλων στους Αμερικανούς Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον μετά τη έκδοση των δελτίων τους από την ΕΟΚ.

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, δήλωσε σχετικά με τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Φιλαθλητικό: «Με την ίδια σοβαρότητα που βλέπουμε όλα τα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσουμε και τον Φιλαθλητικό στα πλαίσια του Κυπέλλου. Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω αν θα αγωνιστούμε πλήρεις, αλλά όσοι κι αν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε, θα αγωνιστούμε για τη νίκη».

Κατά τα άλλα οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους με αποτέλεσμα ενώ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου.

Οι δύο πλευρές έχουνε έρθει σε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι για συμβόλαιο ενός έτους και πλέον απομένει να δοθούν οι σχετικές εγγυήσεις για να ακολουθήσουνε οι υπογραφές που θα μετουσιώσουνε το φλερτ σε γάμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ