ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Με σοβαρότητα το Μαρούσι"

Αλεξανδρής: "Με σοβαρότητα το Μαρούσι"

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Μαρούσι (4/01, Τετάρτη, 17:00, ΕΤ3).

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο (4/01, Τετάρτη, 17:00, ΕΤ3), με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς τους Μπόγρη και Μαυραειδή.

" Θα αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Δεν έχουμε άλλωστε την πολυτέλεια να σκεπτόμαστε υπεροπτικά, γιατί έχουμε και εμείς τις δικές μας ελλείψεις παικτών λόγω τραυματισμών", τόνισε ο Αλεξανδρής και συνέχισε:

" Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας". Ο Κερούς από την πλευρά του, πρόσθεσε: " Μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας, διότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διαθέτει αρεκτούς έμπειρους παίκτες που παίζουν καιρό μαζί.

Πρέπει να αγωνιστούμε με αμυντική ένταση για να έχουμε στα χέρια μας τον ρυθμό της αναμέτρησης και γενικότερα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε αποδείξει σε κάθε αγώνα ότι γινόμαστε καλύτεροι και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί για μια ακόμη φορά, έχοντας ως απώτερο στόχο να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ