ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Με σεβασμό"

Αλεξανδρής: "Με σεβασμό"

Παρόντος του Μιχάλη Πελεκάνου αλλά απόντος των τριών Αμερικανών Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον αφού δεν έκλεισε η υπόθεση Σκορδίλη για να γίνει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών θα αντιμετωπίσει αύριο ο Άρης την Νέα Κηφισιά.

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος της ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανακοίνωσε την αποστολή του όπου συμπεριέλαβε τον Μιχάλη Πελεκάνο όχι όμως και τους τρεις Αμερικανούς Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον αφού δεν έκλεισε η υπόθεση Σκορδίλη.

Η απουσία τους για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έχει να κάνει με το ότι δεν έγινε η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης αφού εκκρεμεί η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη.

Ο Αλεξανδρής, προέβη στην παρακάτω δήλωση εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με την Νέα Κηφισιά: "Σεβόμενοι την Ιστορία της ομάδας μας, αλλά και τον αντίπαλο, πηγαίνουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο χρειαζόμαστε απαρέγκλιτα τη νίκη για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που βάλαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό".

Στην αποστολή του Άρη εκτός του Πελεκάνου συμπεριλήφθηκε ακόμη τόσο ο Νίκος Μποχωρίδης, αδερφός του Λευτέρη Μποχωρίδη, όσο και ο Ζήσης Σαρικόπουλος παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την διάταση συνδέσμων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ