ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Ματς "κλειδί" με Πανιώνιο"

Αλεξανδρής: "Ματς "κλειδί" με Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

"Κλειδί" χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (28/01, 17:00, ΕΤ3), ο κόουτς του Άρη Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο του Πανιώνιο (28/01, 17:00, ΕΤ3).

" Είναι ένας αγώνας "κλειδί" όσον αφορά την κατάληψη μιας ικανοποιητικής θέσης στην βαθμολογία, προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλό στα πλέι οφς και να πραγματοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Έχουμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ένα πλήρες ρόστερ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θα καταφέρουμε να το πετύχουμε εάν θα έχουμε για μια ακόμη φορά την θερμή συμπαράσταση των οπαδών μας, διότι είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία η παρουσία τους".

Μάλντροου: "Σκληρή αναμέτρηση"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάμουελ Μάλντροου ανέφερε: " Μας περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Πρέπει να "παλέψουμε" επί 40', να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς και να παίξουμε ως ομάδα με πολύ ενέργεια και πάθος.

Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μια πολύ καλοί ομάδα και αυτό πιστοποιείται από τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Ο αυριανός αγώνας όμως είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ