ΑΡΗΣ

Αγωγή 97.2 εκατομμυρίων ευρώ κατά του Λάσκαρη

Αγωγή 97.2 εκατομμυρίων ευρώ κατά του Λάσκαρη

Ο Μιχάλ Σουμπότινς, με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική κόντρα ο Νίκος Λάσκαρης, άσκησε αγωγή αξιώνοντας το ποσό των 97.2 εκατομμυρίων ευρώ από τον διοικητικό ηγέτη του Άρη.

Μπελάδες και προβλήματα για τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Άρης. Ο Μιχάλ Σουμπότινς, με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη ο Νίκος Λάσκαρης, άσκησε αγωγή αξιώνοντας το ποσό των 97.2 εκατομμυρίων ευρώ από τον διοικητικό ηγέτη των "κιτρινόμαυρων".

Ο Μιχάλ Σουμπότινς, πρόκειται για τον Λετονό επιχειρηματία ο οποίος επαγγελματικά ασχολείται με την αγοραπωλησία χρυσού, όντας ο εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρείας MD7 και αναφέρει εμπλοκή του Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του σε υπόθεση απάτης από παράνομες δραστηριότητες.

Όσον αφορά την ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΑΕ Άρης, για την συγκεκριμένη υπόθεση από την οικογένεια Λάσκαρη, αναφέρει πως πράγματι έχει κατατεθεί η συγκεκριμένη αγωγή από τον Μιχάλ Σουμπότινς, η οποία ωστόσο είναι μέρος της γενικότερης δικαστικής διαμάχης που υπάρχει με τον Λετονό επιχειρηματία.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν παράλληλα συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να προκύψει συμβιβασμός. Μάλιστα υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο 100 ημερών για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές σε συμβιβασμό και με μια πρώτη εκτίμηση είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του Μιχάλ Σουμπότινς είναι και η απαρχή της έναρξης των διαπραγματεύσεων με την οικογένεια του διοικητικού ηγέτη του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ