ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Χρειάζεται επαγγελματισμός"

Αγγέλου: "Χρειάζεται επαγγελματισμός"
INTIME SPORTS

Μετά την επιστροφή του Τζέρεμι Χαντ ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο το Περιστέρι στην Αθήνα με μοναδικό απόντα τον Ευθύμη Τσακαλέρη (20/04, 16:00).

Ο Τζέρεμι Χαντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι (20/04, 16:00).

Μετά την επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ ο μοναδικός απόντας για τον Βαγγέλη Αγγέλου θα είναι ο Ευθύμης Τσακαλέρης που ταλαιπωρείται από την μέση του.

"Το Πρωτάθλημα τελειώνει και εμείς έχουμε μπροστά μας το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει να παλεύουμε για εκείνα τα όρια της ομαδικής τακτικής και της ατομικής ευθύνης που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε.

Το Περιστέρι με καινούριους παίκτες έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού του και για να ελέγξουμε από την πλευρά μας τις παραμέτρους του αγώνα, χρειάζεται πάνω απ’ όλα επαγγελματισμός, συγκέντρωση και ομαδικότητα", τόνισε ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Πελεκάνος υποστήριξε: " Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολο. Το Περιστέρι «μάχεται» για την παραμονή του στην Α1, κάτι που σαφώς το κάνει πιο επικίνδυνο. Είναι μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της.

Από την άλλη, όμως, εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την κατάκτηση της 6ης θέσης και να κάνουμε τρεις νίκες στα παιχνίδια που μας απομένουν. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα κάνουμε το καθήκον μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ