ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Σημαντικό και κρίσιμο"

Αγγέλου: "Σημαντικό και κρίσιμο"
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (05/01, 19:00).

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (05/01, 19:00) θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση.

Σε αυτήν δεν θα συμμετάσχει ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση με τον διεθνή γκαρντ να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι: " Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο για εμάς.

Πρόκειται για μία ομάδα που μάχεται για 40 λεπτά, με έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που πρέπει να ελέγξουμε. Μετά από τη διακοπή και τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα μαχητικοί, για να ελέγξουμε αυτό το παιχνίδι".

Κι όσο για τον Σωτήρη Καραποστόλου πρόσθεσε: " Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και θέλουμε αυτό να συνδυαστεί με νίκη. Προερχόμαστε από τη διακοπή του Πρωταθλήματος και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι".

Εκτός του Μποχωρίδη οι Μιχάλης Πελεκάνος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και θα βρίσκονται στην διάθεση του Αγγέλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ