ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Με ομαδικότητα και άμυνα"

Αγγέλου: "Με ομαδικότητα και άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί πως οι παίκτες του, του Άρη, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο "Δ. Κραχτίδης" (15/12, 19:00) θα πρέπει να ελέγξουν το παιχνίδι για να φτάσουν στη νίκη.

Τρία είναι τα στοιχεία που θεωρεί ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, πως θα πρέπει να έχουνε αύριο οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτριος Κραχτίδης» (15/12, 19:00) για να μπορέσουνε να φθάσουνε στην νίκη.

Κι όσο για τον σέντερ του Άρη, Κώστα Χαρίση, μίλησε για σοβαρότητα στον δρόμο της δεύτερης συνεχόμενης νίκης μετά από αυτή του περασμένου Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

"Απέναντι σε μία ομάδα που στηρίζεται στο ρυθμό που επιβάλλουν οι περιφερειακοί της παίκτες (έχουν 15 κατοχές παραπάνω από εμάς στα μέχρι τώρα παιχνίδια), αλλά και την ικανότητα σε επιθετικά ριμπάουντ (6 παραπάνω από εμάς), γεγονός που οφείλεται στις θέσεις 3,4 και 5 της Δράμας, εμείς καλούμαστε μέσα από τα συστατικά που ακολουθούμε μέχρι τώρα, δηλαδή με ομαδικότητα, αντίδραση και άμυνα, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι", ήταν η τοποθέτηση του Βαγγέλη Αγγέλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Στα λεγόμενά του ο Κώστας Χαρίσης πρόσθεσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και να βγάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία εκείνα που θα μας φέρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα".

Η αποστολή του Άρη μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας της προπόνησης θα διαμείνει στην Καβάλα και αφού προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο το πρωί θα μεταβεί στην Δράμα για το παιχνίδι της κόντρα στον ΚΑΟΔ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ