ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Η πίεση να είναι δημιουργική"

Αγγέλου: "Η πίεση να είναι δημιουργική"
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση και μοναδικό απόντα τον Γιώργο Τσιάρα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

Απόντος του Γιώργου Τσιάρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε για το αυριανό ιδιαίτερο σημαντικό ραντεβού για την ομάδα του πως: "Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο που δίνει η ομάδα μας, το “πρέπει” φαίνεται μονόδρομος.

Στην αγωνιστική προσπάθεια που θα κάνουμε για το αποτέλεσμα, η πίεση πρέπει να είναι δημιουργική. Σεβόμαστε τον Ίκαρο, που παρά τα προβλήματά του, είναι μια ομάδα με στόχους και συγκεκριμένο προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο".

Σε ένα παιχνίδι όπου σε περίπτωση ήττας δεν αποκλείεται ο Αγγέλου να κληθεί να τοποθετηθεί ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ δεδομένου ότι θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βεργίνης είπε: "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ίκαρο, στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ