ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Διάρκεια και ομαδική αντίδραση"

Αγγέλου: "Διάρκεια και ομαδική αντίδραση"
INTIME SPORTS

Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/12, 7μ.μ.-ΕΤ1) χωρίς τον Γιώργο Τσιάρα και με τον Βαγγέλη Αγγέλου να περιμένει την ομαδική αντίδραση των παικτών του.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί πως το παιχνίδι θα αποτελέσει από μόνο του κίνητρο για τους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Άρη δεν υπολογίζει στον Γιώργο Τσιάρα και περιμένει να δει από τους παίκτες του διάρκεια και ομαδική αντίδραση.

"Η ποιότητα του Ολυμπιακού και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, μόνο κίνητρο μπορεί να δώσει στη δική μας προσπάθεια.

Θα δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας απέναντι στους πρώτους και μόνο θετικά μπορούν να βγουν. Η διάρκεια και η ομαδική αντίδραση, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, είναι για εμάς από την αρχή αυτής της προσπάθειας το ζητούμενο", τόνισε ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Εμείς προερχόμαστε από ήττα, ενώ ο αντίπαλός μας έχει μόνο νίκες. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Σχετικά δε με την απουσία του Τσιάρα έχει να κάνει εξαιτίας ενοχλήσεών του στην μέση του και για να προφυλαχθεί για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ