ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Αγωνιστική πρόκληση"

Αγγέλου: "Αγωνιστική πρόκληση"

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, χαρακτήρισε ως αγωνιστική πρόκληση το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπο της ομάδας του τον Πανιώνιο.

Ως αγωνιστική πρόκληση χαρακτήρισε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπο της ομάδας του τον Πανιώνιο.

Στο σχόλιό του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης ο Χαλκιδιώτης τεχνικός έκανε ξεκάθαρο πως προέχουν τα εφτά παιχνίδια που μεσολαβούν για το πρωτάθλημα.

"Το κύπελλο είναι μια γιορτή του μπάσκετ και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε κι εμείς, απολαμβάνοντας την αγωνιστική πρόκληση απέναντι σε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, όπως ο Πανιώνιος.

Μεσολαβούν, όμως, επτά αγωνιστικές μέχρι αυτό το ματς και πρέπει να εστιάσουμε ξεχωριστά στο κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το Ρέθυμνο", τόνισε ο Αγγέλου.

Στο παιχνίδι της Κυριακής στο «Μελίνα Μερκούρη» θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χαλκιδιώτης τεχνικός του Άρη αναμένεται να συμπεριλάβει για πρώτη φορά την φετινή χρονιά στην αποστολή τους Σαρικόπουλο και Χαντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ