ΑΡΗΣ

Α.Α. ο Τάκερ!

Α.Α. ο Τάκερ!
INTIME SPORTS

Μπορεί το συμβόλαιο του Πι Τζέι Τάκερ με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να μην είχε λυθεί ωστόσο ο Αμερικανός φόργουορντ επέλεξε να μην εμφανιστεί στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Αλεξάνδρειο.

Μία απόφαση που όπως ήταν επόμενο τον έθεσε αυτόματα εκτός ομάδας με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να προτίθεται να καταγγείλει το συμβόλαιό του βρισκόμενη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.


Ουσιαστικά ο Τάκερ έθεσε μόνος του τον εαυτό του εκτός Άρη και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως αργά ή γρήγορα θα αποτελούσε παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

"Στη σημερινή προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση του Άρη δεν προσήλθε ο καλαθοσφαιριστής, Πι Τζέι Τάκερ. Ο τέως παίκτης της ομάδας μας κρίνεται αδικαιολογήτως απών και ως εκ τούτου θα καταγγελθεί το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ. Η ομάδα μας από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασής του", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης.


Κι όσον αφορά τον αντικαταστάτη του φαίνεται πως έχει ήδη βρεθεί από τον Λευτέρη Σούμποτιτς που το βράδυ αναμένει την απάντησή του.


Πρόκειται για Αμερικανό φόργουορντ που μπορεί να αγωνίζεται και ως σούτινγκ γκαρντ με το πρωτάθλημα όπου αγωνίζεται να ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ