ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Χάσαμε την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη"

Ζντοβτς: "Χάσαμε την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς χαρακτήρισε χαμένη ευκαιρία την ήττα της ΑΕΚ στο Nick Galis Hall, ενώ επεσήμανε πως η "Ένωση" έχει ανάγκη τη στήριξη των οπαδών της στο τέταρτο παιχνίδι των μικρών τελικών με τον Άρη (28/5, 19:00).

Τη δεύτερη ευκαιρία να "τελειώσει" τους μικρούς τελικούς με τον Άρη έχει το απόγευμα του Σαββάτου (28/5, 19:00) η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν δίχως τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που έχει τεθεί άλλωστε νοκ άουτ από το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη φετινή -δύσκολη κατά γενική ομολογία- χρονιά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Γιούρι Ζντοβτς επεσήμανε πως " χάσαμε την ευκαιρία στο προηγούμενο ματς στη Θεσσαλονίκη να τελειώσουμε τη σειρά. Δείξαμε σε μία ακόμα αναμέτρηση τις αδυναμίες μας και σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κυρίως αμυντικά αλλά και επιθετικά. Δεν παίξαμε καθόλου και χάσαμε. Αυτά συμβαίνουν. Προχωράμε", για να εξηγήσει ότι " στο αυριανό ματς με τον Άρη πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που είχαμε στα πρώτα ματς, να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας και να πάρουμε την τρίτη νίκη. Θέλουμε ο κόσμος να έλθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει. Είναι ο έκτος παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε αύριο".

Τέλος κατέληξε λέγοντας: " Ξέρουμε ότι ως ομάδα είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές, αλλά χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να μας δώσει μία έξτρα δύναμη να πάρουμε το ματς και να τερματίσουμε στην τρίτη θέση".

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/5), με τον Δημήτρη Κατσίβελη να προπονείται κανονικά και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για την τέταρτη αναμέτρηση με τον Άρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ