ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Τώρα που ήρθα ο Λουκάς θα μείνει"

Ζντοβτς: "Τώρα που ήρθα ο Λουκάς θα μείνει"
INTIME SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για την συνεργασία του με την ΑΕΚ, τόνισε πως θέλει να δικαιώσει την διοίκηση για την επιλογή της και επεσήμανε πως τώρα που ήρθε, ο Μαυροκεφαλίδης θα παραμείνει στην ομάδα. "Να δούμε ποιοι θα αντέξουν στο τέλος", είπε.

Στον OTE-TV και στην εκπομπή "Pick-n'-Roll" μίλησε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας του με την "Ένωση", θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν και επεσήμανε πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Παράλληλα, τόνισε πως από την στιγμή που ήρθε στους κιτρινόμαυρους, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα παραμείνει στο ρόστερ. Μάλιστα, δήλωσε πως θέλει να χτίσει πάνω του την ομάδα, ενώ σχολίασε πως στο τέλος θα φανεί το ποιοι θα αντέξουν.

Για την συνεργασία του με την ΑΕΚ: "Νομίζω πως η ΑΕΚ ήταν το πεπρωμένο μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της. Ξέρω πως έχω μεγάλη ευθύνη, αλλά είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και νιώθω πως πρέπει να τους δικαιώσω που με επέλεξαν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, αλλά και στον Ντράγκαν Σάκοτα που με επέλεξε".

Για την απόφαση του να αφήσει την Γκαζιαντέμπ για την ΑΕΚ: "Ήταν δύσκολη απόφαση να φύγω, γιατί ήταν η τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και είχαμε καλή συνεργασία. Κάναμε καλή δουλειά, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Ήταν φορτισμένο το κλίμα όταν έφυγα. Με βλέπεις λίγο κουρασμένο, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα".

Για την ομάδα της ΑΕΚ: "H AEK είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και "βαριά" φανέλα. Ξέρω πως θα υπάρχει πίεση, καθώς διαθέτει χιλιάδες οπαδούς. Όμως, μου αρέσει να είμαι προπονητής σε αυτές τις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΑΕΚ. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι, μεγάλες απαιτήσεις, θα δούμε στην πορεία ποιοι θα αντέξουν στο τέλος".

Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: "Πιστεύω πως τώρα που ήρθα στην ομάδα, ο Λουκάς θα παραμείνει μαζί μας. Τον ξέρω τον Λουκά, καθώς είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία στην Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης για δύο χρόνια (2011-2013). Είναι σπουδαίος παίκτης. Ελπίζω πως θα μείνει όχι μόνο φέτος, αλλά και την επόμενη σεζόν μαζί μας. Θέλω να χτίσω την ομάδα πάνω του ώστε να επανέλθουμε στις επιτυχίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ