ΑΕΚ

Ζντοβτς: "Είμαι λίγο στρεσαρισμένος"

Ζντοβτς: "Είμαι λίγο στρεσαρισμένος"
INTIME SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ στην Ρόδο, στο ματς κόντρα στον Κολοσσό και στις δηλώσεις του παραδέχτηκε πως είναι στρεσαρισμένος. Τζάμπολ την Τετάρτη (23/12, 16:15).

Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ θα κάνει ο Γιούρι Ζντοβτς την Τετάρτη (23/12, 16:15), αντιμετωπίζοντας στην Ρόδο τον Κολοσσό, για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Σλοβένος τεχνικός, ο οποίος άφησε την Γκαζιαντέμπ για την ΑΕΚ, στις δηλώσεις του για το ματς, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως έχει στρες. Για το ματς είπε: "Είναι πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει τον Κολοσσό Ρόδου πολύ προσεκτικά. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ ταλέντο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του, γιατί αλλιώς μπορεί να τιμωρηθούμε".

Για το πως αισθάνεται, σχολίασε: "Είναι λογικό να είμαι λίγο στρεσαρισμένος. Τις τελευταίες δύο ημέρες μάζεψα πάρα πολλές πληροφορίες για την ομάδα κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει το τζάμπολ ξεχνάς τα πάντα και προσπαθείς να κερδίσεις τον αγώνα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ