ΑΕΚ

Χωρίς Ντίξον με Κόροιβο

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικλ Ντίξον δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (3/12) παιχνίδι με τον Κόροιβο, αφού δεν είναι έτοιμος, σωματικά και ψυχολογικά, μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη. Ποια είναι δεδομένα με την περίπτωσή του, αλλά και με τον Ίαν Βουγιούκα.

Ο Μάικλ Ντίξον δεν θα ξεχάσει ποτέ την χθεσινή (2/12) ημέρα, όπου ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο . Απολύτως λογικά βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Κόροιβο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ΑΕΚ είναι στο πλευρό του παίκτη. Και θα είναι για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά και να σταθεί στους παρόντες παίκτες, των οποίων η ψυχολογία είναι λογικό να έχει ταραχθεί με αυτά που έχουν γίνει τις δέκα τελευταίες ημέρες. Δέκα ημέρες που μοιάζει λες και έπεσε... κατάρα στην ομάδα, που έχασε διαδοχικά με τραυματισμούς τους Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Μαυροειδή και τώρα είναι αναγκασμένη να περιμένει τι θα γίνει και με την περίπτωση του Ντίξον έπειτα από αυτό το τραγικό γεγονός. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ενώ δεν πρόκειται να παρθούν βιαστικές αποφάσεις στην περίπτωση του Αμερικανού με το Γεωργιανό διαβατήριο. Την ίδια στιγμή όμως, με τις υποχρεώσεις της ομάδας να είναι συνεχόμενες, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παρατάσσεται η ΑΕΚ χωρίς ακόμα έναν παίκτη, πολύ περισσότερο τον και ηγέτη και καλύτερο δημιουργό της.

Παράλληλα στην "Ένωση" εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρουν την "χρυσή τομή" με τον Ίαν Βουγιούκα , ο οποίος δεσμεύεται μεν ακόμα με συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά φέρεται να βρίσκεται κοντά στην διακοπή της συνεργασίας του με την Ρωσική ομάδα. Η περίπτωσή του ωστόσο φαίνεται να είναι ανεξάρτητη με αυτή του Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος ενδέχεται να έχει ακόμα μία ευκαιρία για να πείσει για την χρησιμότητά του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ