ΑΕΚ

Τσακώθηκαν την ώρα του ματς Ζντοβτς και Κούπερ

Τσακώθηκαν την ώρα του ματς Ζντοβτς και Κούπερ

Κατά την διάρκεια του αγώνα Αρκαδικός - ΑΕΚ, ο Κούπερ είχε επεισόδιο με τον Ζντοβτς, ο οποίος αφού τον απώθησε τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τσακώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό με τον παίκτη του, Ντι Τζέι Κούπερ, έχοντας έντονη λεκτική αψιμαχία.

Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης (το σκορ ήταν 34-34), ο Γιούρι Ζντοβτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Αμερικανού γκαρντ και αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.

Με το που πήγε ο Ντι Τζέι Κούπερ στον πάγκο της ομάδας ήταν έξαλλος και είχε λεκτική αψιμαχία με τον Γιούρι Ζντοβτς. Το θερμό επεισόδιο συνεχίστηκε, με τον Σλοβένο τεχνικό να απαντά σε έντονο ύφος, ενώ στη συνέχεια απώθησε τον Αμερικανό γκαρντ, βγάζοντας και ο αθλητή με την σειρά του πολλά νεύρα. Ακολούθως, ο τεχνικός της "Ένωσης" έστειλε τον παίκτη του στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους της αποστολής να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Να τονίσουμε πως οι δύο άνδρες είχαν νεύρα μεταξύ τους από το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Ντι Τζέι Κούπερ να κλωτσάει και μία πινακίδα.

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραχύσωμος γκαρντ απασχολεί με τα καμώματά του τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στις πρώτες του εβδομάδες στην "Ένωση" είχε κληθεί σε απολογία λόγω των "συνεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων" του, όπως είχαν ενημερώσει οι "κιτρινόμαυροι". Αφού απολογήθηκε όμως ενώπιον του Μάκη Αγγελόπουλου, του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει στην ομάδα. Μένει να δούμε τώρα, αν ο Γιούρι Ζντοβτς θα κάνει... σκόντο, ή θα οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ όχι μόνο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βρέθηκε ούτε στον πάγκο της ομάδας της ΑΕΚ ώστε να παρακολουθήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ