ΑΕΚ

Το μεγάλο σχέδιο του Αγγελόπουλου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG(Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG(Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, έχει βάλει για τα καλά μπροστά το θέμα του νέου γηπέδου της "Ένωσης", με την εφημερίδα "Ώρα των Σπορ" να αποκαλύπτει ότι επίκειται συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για να συζητηθεί η υπόθεση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ξεκαθαρίσει από το ξεκίνημα της θητείας του στην ΑΕΚ ότι θέλει να αφήσει έργο στην ομάδα. Και όπου "έργο" δεν εννοούσε μόνο επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά πράγματα που θα μείνουν στην "Ένωση" για χρόνια, με μεγαλύτερο στόχο του να είναι η δημιουργία ενός νέου γηπέδου για την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ όμως φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να μείνει στα λόγια. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ", ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ήδη προγραμματίσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με το που θα ήθελε να γίνει η νέα έδρα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος των "Κιτρινόμαυρων" επιθυμεί να φτιάξει ένα γήπεδο 10.000-12.000 θέσεων, με το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ να είναι η πρώτη επιλογή - αρκεί να βρεθεί μέρος να μεταφερθεί το ποδηλατοδρόμιο - με το κλειστό του Γαλατσίου να είναι μία εκ των εναλλακτικών.

Όσο για το σχέδιο του γηπέδου; Στην ΑΕΚ φαίνεται να επιθυμούν να είναι αμφιθεατρικό, με τον φωτισμό να χτυπάει χαμηλά στο παρκέ, όπως γίνεται δηλαδή στα γήπεδα της Αρμάνι Μιλάνο και της Νταρουσάφακα, με το γήπεδο της τελευταίας μάλιστα να αποτελεί και ένα είδος "προτύπου" σχετικά με το πως οραματίζονται τη νέα έδρα της "Ένωσης" όλοι στην ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ