ΑΕΚ

"Τελειώνει" του Ελονού

"Τελειώνει" του Ελονού

Ο Σινεμέλου Ελονού βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την ΑΕΚ και εκτός απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Ραντάλ Φάλκερ.

Ο Σινεμέλου Ελονού είναι εδώ και μέρες ο παίκτης που... πρόκρινε ο Γιούρι Ζντοβτς και το επιτελείο του ως αντικαταστάτη του Ραντάλ Φάλκερ και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα είναι ο επόμενος σέντερ της ομάδας.

Ο πρώην παίκτης της Μπεσίκτας ουσιαστικά τα έχει βρει με την "Ένωση" και απομένουν πλέον λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Το βασικό πλέον για την ΑΕΚ είναι να τον έχει στην διάθεσή της όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου ο Ελονού να προλάβει να προσαρμοστεί πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στην Stoiximan.gr Basket League και το Basketball Champions League. Οι "Κιτρινόμαυροι" πάντως εξακολουθούν να κοιτούν στην αγορά για την περίπτωση που κάτι "στραβώσει" την τελευταία στιγμή.

Ο Ελονού θα πάρει έτσι την θέση του Φάλκερ, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον ρόλο του στην ΑΕΚ, ίσως και επειδή η "Ένωση" έψαχνε τελικά κάτι διαφορετικό από τον άλλοτε MVP του Γαλλικού Πρωταθλήματος. Ο Φάλκερ εξάλλου είναι ένας παίκτης που φημίζεται κυρίως για την ικανότητά του στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού και την έφεσή του στα ριμπάουντ, με την ΑΕΚ να έχει περισσότερο ανάγκη από έναν παίκτη που θα μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Το αν τελικά αυτός ο παίκτης θα είναι ο Ελονού ή ίσως κάποιος άλλος θα το δείξει ο χρόνος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ