ΑΕΚ

Τα αλλάζει όλα

Τα αλλάζει όλα

Η άφιξη του Ντράγκαν Σάκοτα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ συνδυάστηκε από την αλλαγή στα πρόσωπα που απαρτίζουν το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Μόνο ο Αλέξης Φαλέκας συνεχίζει.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ με στόχο να αλλάξει την εικόνα της εντός παρκέ. Για να τα καταφέρει όμως, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Κάτι στο οποίο συνηγόρησε η αποχώρηση των Γιάννη Κτιστάκη και Παναγιώτη Χατζηελευθερίου, που αποτέλεσαν τους άμεσους συνεργάτες του Βαγγέλη Ζιάγκου στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο προπονητής της "Ένωσης" βρήκε άμεσα τον έναν εκ των δύο βοηθών του (Άγγελος Κορωνιός), ενώ εσχάτως βρήκε και τον δεύτερο. Ο λόγος για τον Νίκο Δημητρίου, ο οποίος εργάστηκε για τελευταία φορά στον Μαντουλίδη. Πρόκειται άλλωστε για δύο προπονητές που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε Ηρακλή και Άρη.

Πέραν αυτού όμως, ο Νίκος Δημητρίου έχει κοουτσάρει τον υιό Σάκοτα, στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2003 (σ.σ.: σε εκείνη την ομάδα βοηθός ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος). Τον μοναδικό τίτλο που πήρε η "Ένωση" σε επίπεδο Εφήβων σε Πανελλήνιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, το νέο μέλος του τεχνικού τιμ της "Βασίλισσας" εργάστηκε σε Μαντουλίδη και Άρη, έχοντας σημαντικές επιτυχίες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων.

Το μόνο που μένει για να επικυρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού είναι να πάρει άδεια από το σχολείο που εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Από το σταφ που υπήρχε επί ημερών Βαγγέλη Ζιάγκου, ο μόνος που συνεχίζει... ακάθεκτος είναι ο Αλέξης Φαλέκας, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει πόστο στην ΑΕΚ και να φορέσει το κοστούμι του προπονητή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ