Συνεργασία της ΑΕΚ με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο"

Συνεργασία της ΑΕΚ με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο"

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο", σε μία πρωτοποριακή κίνηση με σκοπό τον συνδυασμό της αθλητικής παιδείας με την εκπαίδευση.

Ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά δευτερεύοντα πράγματα σε αυτή τη ζωή, αν όχι το πιο σημαντικό δευτερεύον πράγμα. Ακόμα πιο σημαντική όμως είναι η γνώση, η οποία έρχεται μέσω της εκπαίδευσης. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν στην ΑΕΚ, ανακοινώνοντας συνεργασία με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο".

Στην "Ένωση" θέλουν να φροντίσουν ώστε τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες δεν θα γίνουν απλώς καλοί αθλητές, αλλά και μορφωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι θα βγουν έτοιμοι στην κοινωνία. Θέλουν δηλαδή οι παίκτες της ομάδας να συνδυάσουν αθλητισμό και εκπαίδευση, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αυτό. Στα πλαίσια αυτής της λογικής λοιπόν, συμφώνησαν να με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο" να δοθούν υποτροφίες στα μέλη του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της "ΑEK B.C ACADEMY – DRAGAN SAKOTA".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η AEK B.C. στο πλαίσιο ενίσχυσης του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της "ΑEK B.C ACADEMY – DRAGAN SAKOTA" ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τo "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο" (Πελοπίδα 85, Περιστέρι).

Στο "σχολείο" της ΑΕΚ η αθλητική εκπαίδευση αποτελούσε και αποτελεί την πεμπτουσία των προσπαθειών μας από την πρώτη ημέρα αναγέννησης των Τμημάτων Υποδομής. Ο αθλητισμός και η εκπαίδευση με τη μορφή της ακαδημαϊκής γνώσης συνιστούν, ωστόσο, τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων, από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, γεγονός καθοριστικό για το (αθλητικό και επαγγελματικό) μέλλον τους. Γι’ αυτόν τον στόχο και η συμφωνία με ένα από τα παλαιότερα και πλέον αξιολογημένα ιδρύματα στην Αττική.

"Σκοπός του Εκπαιδευτηρίου είναι η παροχή ολοκληρωμένης παιδείας, η δημιουργία κριτικής σκέψης και η καλλιέργεια της ψυχής των μαθητών του σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές. Εδώ η πρόοδος είναι συνεχής, η μάθηση γίνεται βίωμα, η γνώση συναντά το παιχνίδι", όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκπαιδευτηρίου.

Σκοπός της ΑΕΚ B.C. είναι  οι αθλητές της, ή επίδοξοι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας μαζί με την άσκησή τους και τις υψηλές επιδόσεις στα γήπεδα να ακολουθήσουν υπό τις καλύτερες συνθήκες και τις σπουδές τους. Στο πλαίσιο αυτό οι Υποτροφίες, που προσφέρει το Εκπαιδευτήριο, ως αφετηρία μιας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία σε όλες τις πτυχές της θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κάλυμνος: Κανένα κάταγμα στο σώμα του φοιτητή - Τα 'περίεργα κυκλώματα'

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή φέρνει την απόλυτη ανατροπή. Μάρτυρες μίλησαν για "περίεργα κυκλώματα" που δρουν στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός αλλά και για μεταφορά του σε άλλο σημείο

Οι ασφυκτικά σέξι insta stars που κακώς σνομπάραμε

Τόσες πολλές ανερχόμενες insta stars, τόσο λίγος χρόνος. Εδώ όσες δεν έχουμε αναφέρει ποτέ ξανά. Με άλλα λόγια, 'It's Mea Culpa Time'.

Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών η πορνοστάρ Yrizan Beltran

Ακόμη ένας θάνατος πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία της August Ames

'Jean-Claude Van Johnson', η πετυχημένη επιστροφή του Van Damme

Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, πειραματικός τηλεοπτικός σταρ. Επειδή μπορεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Το "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει μ' ένα αυτοκίνητο Nissan Micra και μεγάλα δώρα κάθε μέρα!

Ο διαγωνισμός - ιεροτελεστία για χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους επιστρέφει αυτή την Κυριακή 17/12 με το ΕΘΝΟΣ. Είστε έτοιμοι να γίνετε πρόεδροι και να διεκδικήσετε ένα Nissan Micra και πλούσια μεγάλα δώρα, παίζοντας κάθε μέρα;

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ

Το ιστορικό ποδοσφαιρικό κόμικ του Ερίκ Καστέλ επιστρέφει αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Επτά πλούσια ένθετα για όλη την οικογένεια

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24