ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ο Μέινορ για την ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ο Μέινορ για την ΑΕΚ

Η περίπτωση του Έρικ Μέινορ είναι αυτή που "προκρίνεται" στην ΑΕΚ για την θέση του πόιντ γκαρντ, με την "Ένωση" να τον έχει πλέον πρώτο στην λίστα της στην αναζήτηση του βασικού πόιντ γκαρντ για τη νέα σεζόν.

Ο Μάρκους Πέιτζ φέρεται να βρήκε two-way συμβόλαιο στο ΝΒΑ και τους Σάρλοτε Χόρνετς και αυτόματα βγήκε από την λίστα των υποψηφίων για την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ για την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα είναι πλέον η "Ένωση" να στραφεί στον αμέσως επόμενο διαθέσιμο γκαρντ της λίστας, ο οποίος είναι ο Έρικ Μέινορ (30 χρονών, 1.91 μέτρα).

Ο Αμερικανός γκαρντ με την 5ετή παρουσία στο ΝΒΑ (2009-2014) έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και παρουσιάζεται αρκετά "ζεστός" στο ενδεχόμενο να έρθει στην χώρα μας έπειτα από μία σεζόν στην Ιταλία και την Βαρέζε.

Ο Μέινορ είναι ένας παίκτης με σπουδαίο Basketball I.Q και δυνατή προσωπικότητα, στον οποίο ανέκαθεν άρεσε να "παίρνει" μεγάλα σουτ. Είναι καλός σκόρερ και πασέρ και η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο την σεζόν 2011/12 που τον άφησε λίγο πίσω πολύ δύσκολα θα έφευγε από το ΝΒΑ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός γκαρντ είχε 12.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

(AP Photo/Matt Slocum)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ