ΑΕΚ

Στην πόρτα της εξόδου ο Τσιάκος

Στην πόρτα της εξόδου ο Τσιάκος
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τσιάκος συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Basket League, αλλά δεν θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της. Αποχωρεί και ο Στέφαν Νίκολιτς.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Τσιάκου ήταν από τα πρώτα που ανανεώθηκαν το καλοκαίρι, όταν έγινε γνωστό πως η ΑΕΚ εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που είχε καθοριστική συμβολή στην επιστροφή της στα σαλόνια της Α1, μετά από απουσία τριών ετών.

Φέτος όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο ροτέισον. Ούτε επί ημερών Βαγγέλη Ζιάγκου, ούτε από τη στιγμή που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Επομένως η απόφαση των "κιτρινόμαυρων" να τον αποδεσμεύσουν δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Στο στρατόπεδο της "Ένωσης" έχει ληφθεί η απόφαση για το "αντίο" στον 32χρονο σέντερ, που φέτος έχει αγωνιστεί σε εφτά παιχνίδια, μετρώντας 1.6 πόντους και 0.8 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο.

Παίρνει σειρά ο Νίκολιτς

Πέραν του Γιώργου Τσιάκου, ακόμα ένας παίκτης είναι υπ' ατμόν. Πρόκειται για τον Στέφαν Νίκολιτς, που δεν έχει ενεργή συμμετοχή στο ροτέισον. Παρά το γεγονός ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιό του (όταν βέβαια η ΑΕΚ κινούταν ακόμη σε άλλα οικονομικά πλαίσια), η "Ένωση" θα προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο, που βρίσκεται στην ομάδα από πέρσι.

Κοιτάζει στην αγορά για σμολ φόργουορντ

Πέραν των αποχωρήσεων όμως, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει στο μυαλό του και τις... αφίξεις. Στην ΑΕΚ στοχεύουν στην απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση "3", που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γι αυτό υπάρχει η πρόθεση να δαπανηθεί ποσό ανάλογο με αυτό που δόθηκε για την απόκτηση του Ποπς Μενσά Μπονσού. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον προπονητή της "Βασίλισσας" προκειμένου για να ληφθεί η απόφαση για την... επόμενη μεταγραφική "βόμβα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ